Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Jártam valahol ... pályázat

Archivált tartalom! Megtekintés: 429

Jártam valahol címmel pályázatot hirdetünk minden érdeklődő diák számára!

A megadott címmel olyan pályaműveket várunk, amelyekben egy-egy nyári élményt, benyomást rögzítetek. Formai megkötés nincs, készülhetnek irodalmi (vers, próza), képzőművészeti (festmény, rajz, fotó, film), zenei és egyéb kategóriában.

A pályázaton indulhattok csoportosan és egyénileg is.

A nyertes műveket különleges formában láthatjátok viszont a Kutatók éjszakáján, valamint a legjobb művészekre más meglepetés is vár.

A munkáitokat a könyvtárban elhelyezett gyűjtőhelyen várjuk szeptember 10-14. között.

Alkotásaitokat borítékban lezárva név nélkül, jeligével adjátok le (az elektronikus formában elkészített műveket CD-n vagy pendrive-on kérjük beadni, szintén borítékban).

Célunk a tavaly újraindult Nemora Heliconis önképző-kör népszerűsítése, a Szilády-s művészeink támogatása és tagságunk bővítése.

Ha kérdésed van, fordulj Lázár Erika tanárnőhöz vagy Dr. Szabó Ferenc tanár úrhoz!
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek