Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Sziládys tanárok Európában Erasmus-szal

Archivált tartalom! Megtekintés: 540

Az iskola nyolc tanára Európa-szerte a maguk választotta oktatást fejlesztő nemzetközi továbbképzéseken vesznek majd részt júniustól-augusztusig bezárólag.

Minden kolléga külön utazik, maga az utazás tervezése és szervezése , a repülőjegyek rendelésétől kezdve a szállás foglalásig bezárólag, már a tanulási folyamat része angol nyelven.

Matematika, informatika, testnevelés és természetesen a nyelvi tantárgyak lesznek megtámogatva Európa modern, gyakorlatorientált oktatási módszereivel, technikáival. A képzések oktatásra való jó hatását be és kimeneti tesztekkel is mérni fogják majd az intézményben. Természetesen a kiutazók a megszerzett új és jó gyakorlatokat megosztják kollégáikkal első körben, majd a városban tartott pedagógus műhelyek keretében az iskola falain kívül is.

Forrás: Halas Rádió
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek