Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Zenei témahét - projektzáró

Archivált tartalom! Megtekintés: 596

Az utolsó tanítási napon tartották a zenei témahét vidám projektzáró programjait.

A 9. évfolyam ezévi projektje  a zene témakör köré épült. A diákok előadásokat hallgathattak, valamint önálló feladatokat kaptak. Az utolsó tanítási napon a 9.a, 9.b, 9.c tanulói az egész gimnázium diákságát megmozgatták játékos, érdekes zenei feladatokat találtak ki: zenei kvíz, léggitározás, hangszerbemutató, retró zenék felismerése, zenei futás, flashmob bemutató, just dance, karaoke és rapverseny,   amit akadályverseny szerűen csoportosan, vagy egyénileg teljesíthettek a tanulók. A legtöbb pontot a 8.b osztály szerezte, ők nyerték meg az ingyenes osztálykirándulást Kecskemétre, a hangszerkiállításra! A legjobb állomás díját a 9.b-es RETRO csoport érdemelte ki, akik pizzát nyertek. A program zárásaként a díszudvaron lépett fel Csiszér András egyházi könnyűzenei koncerttel. A zenei témahét főszervezője Andáné Vastag Andrea tanárnő és Varga Judit gimnáziumigazgató volt. Minden segítő és résztvevő munkáját köszönjük, kellemes vakációt! 
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek