Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Szilády Viperák

Archivált tartalom! Megtekintés: 521

A Szilády Viperák a Kiskunhalasi Református Kollégium Szilády Áron Gimnáziumának 3-4 és 5-6 korcsoportos lány kosárlabda csapatai.

Több éve már, hogy megkezdődött a gimnáziumban a kosárlabda oktatása. A kosaras lányok heti rendszerességgel edzenek az iskola tornacsarnokában. A sportolók évente több alkalommal utaznak kosárlabda tornára, valamint rendszeres résztvevői a Szilády Streetball Utcai Kosárlabda Gálának. Edzőik Bagi Bertalan és Bánóczki Balázs. Sikereikről honlapunkon is beszámolunk.


"Iskolánkban 2014. óta tartunk kosárlabda oktatást, a jelenlegi csapatunk 2017. óta edz együtt. Megyei és országos versenyen, kupákon van lehetőségünk versenyezni. Hetente 4 alkalommal tartunk kosárlabda edzést az iskola sportcsarnokában jelenleg 2004-2008-es, illetve 2000-2004-es korcsoportoknak.

Csapataink:

3-4 korcsoport (gyermek-serdülő) / Vas Emma, Vas Anna, Ficsór Flóra, Pintó Annabella, Morvai Lujza, Rideg Iringó, Veszelka Bora, Tóth Jázmin, Kócsó Dzsamila, Slezák Petra, Pastrovics Hanna, Petrohán Lili.

5-6 korcsoport (serdülő-kadett) / Darányi Rita, Kun Anasztázia, Lóránt Adrienn, Samu Szimonetta, Hegedűs Gabriella, Galik Zsófi, Ruzsa Eszter.


 
Legfrissebb híreink

További hírek