Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Nyílt nap - 2018

Archivált tartalom! Megtekintés: 922

2018. november 24-én tartotta hagyományos nyílt napját és felvételi tájékoztatóját a református gimnázium.

A szülőket a díszteremben Bödecs Pál főigazgató és Varga Judit gimnáziumigazgató tájékoztatta az induló képzésekről és a felvételi eljárásól. A diákoknak  a tornacsarnokban tartott tájékoztatót Szabó Ferenc igazgatóhelyettes. A program keretében  bemutatkoztak az induló osztályok osztályfőnökei : Csapó Angéla (5.a),  Hazai Rita (5.b),  Váczi Marianna (9.c). Az érdeklődők érdekes információkat hallgathattak a diákotthon életéről a Diákprefektus munkájáról és az AFS - nemzetközi diákcsere tevékenységéről.  A programot a gimnázium énekkarának és dicsőítő zenekarának fellépése színesítette. A felvételi tájékoztató után a vendégek nyílt tanítási órákat tekinthettek meg.
 

Bővebb információk az induló osztályokról és a felvételi eljárásról...

Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek