Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Szilády Kupa - 2019

Archivált tartalom! Megtekintés: 2121

Véget ért a három napos focigála, a XII. Szilády Kupa. Három bajnokot is avattak.

2019. január 11-13. között rendezte meg Kiskunhalason a Szilády Áron Református Gimnázium 12. alkalommal a kispályás labdarúgó tornát 3 kategóriában. A tornán oktatási intézmények  általános iskolás fiú, középiskolás fiú és lánycsapatai vehettek részt. A fiatal labdarúgók közül sokan  valamely utánpótlásnevelő egyesület keretében igazolt játékosként fociznak. A több száz fős szurkoló közönség izgalmas és színvonalas mérkőzéseket láthatott. A meccseket interneten is figyelemmel követhették az érdeklődők. A tornán első alkalommal vett rész vendégcsapat Lengyelországból.  A mérkőzések után alakult  ki vasárnapra a sorrend.  Az általános iskolások mezőnyében I. helyen végzett a Felsővárosi Általános Iskola csapata, a középiskolák mezőnyében a Szilády Gimnázium focistái állhattak a dobogó legmagasabb fokára, a lányoknál a II. Rákóczi Ferenc Középiskola csapata bizonyult a legjobbnak. A torna főszervezője Tóth Ferenc tanár úr volt.   Köszönjük a résztvevő csapatok sportszerű küzdelmét, a szurkolók biztatását és a támogatók, szponzorok segítségét. Találkozunk 2020-ban!

Eredmények:
A képen a következők lehetnek: szöveg 

Részletes eredmények, mérkőzések, tabellák....


 
Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek