Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Szülők és nevelők bálja a Sziládyban

Megtekintés: 208

A Szülők Iskolai Közössége 2019. február 16-án szombaton este rendezte hagyományos jótékonysági bálját a Tormássy János Konviktusban.

Az ünnepi díszbe öltözött ebédlőben az est színvonalas műsorral kezdődött, melyben gimnáziumunk diákjai mellett öregdiákok, szülők és tanárok is felléptek Andáné Vastag Andrea tanárnő szervezésében.  Ábrahám Bence hetedikes diákunk két legényest táncolt: a közönség vastapssal jutalmazta. A városi rendezvényekről már ismert Sziládys Legények bakanótáztak, és egy halasi népdallal buzdították mulatozásra a vendégeket.
Hamisítatlan afrikai hangulatot varázsoltak a terembe a zulu népdalok.  A közönség is bekapcsolódott; együtt énekeltek és tapsoltak a fellépőkkel: jelenlegi és öregdiákokkal, pedagógusokkal, szülőkkel.
A műsor zárásaként Kovács Teodóra iskolalelkész vezetésével dicsőítő zenekarunk két dicséretet adott elő.
A vacsora előtt Varga Judit igazgatónő és Bödecs Pál lelkész főigazgató úr megköszönte a szülőknek a bál kiváló előkészítését, a támogatóknak a felajánlásaikat, és a fellépőknek a báli hangulat megalapozását.   
A konviktus dolgozóit dicsérte a különleges fogásokból álló vacsora. A hajnalig tartó szórakozásról a MaNDiSCo DJ TeaM  gondoskodott.
A SZIK alelnöke, Berta Andrea elmondta, hogy a bál bevételét a szülők idén is végzős diákjaink szalagavatójának támogatására fordítják, emellett anyagi segítséget adnak versenyeinkhez, kirándulásainkhoz.  
Legfrissebb híreink

2019-05-17 14:07:41

Országos 3. helyezett a gimnázium csapata

Az 5-8. évfolyamos diákok számára kiírt Madarak és Fák Napja Természetismereti Csapatversenyt idén a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság közösen szervezte meg.

Bővebben
További hírek