Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Szülők és nevelők bálja a Sziládyban

Archivált tartalom! Megtekintés: 330

A Szülők Iskolai Közössége 2019. február 16-án szombaton este rendezte hagyományos jótékonysági bálját a Tormássy János Konviktusban.

Az ünnepi díszbe öltözött ebédlőben az est színvonalas műsorral kezdődött, melyben gimnáziumunk diákjai mellett öregdiákok, szülők és tanárok is felléptek Andáné Vastag Andrea tanárnő szervezésében.  Ábrahám Bence hetedikes diákunk két legényest táncolt: a közönség vastapssal jutalmazta. A városi rendezvényekről már ismert Sziládys Legények bakanótáztak, és egy halasi népdallal buzdították mulatozásra a vendégeket.
Hamisítatlan afrikai hangulatot varázsoltak a terembe a zulu népdalok.  A közönség is bekapcsolódott; együtt énekeltek és tapsoltak a fellépőkkel: jelenlegi és öregdiákokkal, pedagógusokkal, szülőkkel.
A műsor zárásaként Kovács Teodóra iskolalelkész vezetésével dicsőítő zenekarunk két dicséretet adott elő.
A vacsora előtt Varga Judit igazgatónő és Bödecs Pál lelkész főigazgató úr megköszönte a szülőknek a bál kiváló előkészítését, a támogatóknak a felajánlásaikat, és a fellépőknek a báli hangulat megalapozását.   
A konviktus dolgozóit dicsérte a különleges fogásokból álló vacsora. A hajnalig tartó szórakozásról a MaNDiSCo DJ TeaM  gondoskodott.
A SZIK alelnöke, Berta Andrea elmondta, hogy a bál bevételét a szülők idén is végzős diákjaink szalagavatójának támogatására fordítják, emellett anyagi segítséget adnak versenyeinkhez, kirándulásainkhoz.  
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek