Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Szilády Kupa - 2020

Megtekintés: 1175

Január 10-től 12-ig XIII. alkalommal rendezte meg a  református gimnázium a Szilády Kupa labdarúgó tornát, Kiskunhalason.

Az általános iskolás fiúk a Buborékban mérték össze tudásukat pénteken, a középiskolás lányok szombaton mérkőztek, szintén a Buborékban. A középiskolás fiú csapatok pénteken, szombaton és vasárnap játszották mékőzéseiket a Dékáni Iskola sportcsarnokában. Több korosztályban  három napon keresztül, mintegy 300 labdarúgó játszott. Köszönjük a csaptoknak a részvételt, a szponzoroknak a támogatást, a szervezőknek a munkát!

 

Sziládys eredmények:

Az 5-6. osztályos fiúk mezőnyében az iskola csapata a 2. helyen végzett. A csapat tagjai: Kubics R., Jósa M., Vata E., Deák G., Vincze T., Ádám M., Lakos B., Kuklis T., Rontó P., Botka B., Ficsor G., Teleki D., Tompa D., Jójárt CS., Bódi B.
A 7-8. osztályos fiúk mezőnyében az iskola csapata az 5. helyen végzett. A csapat tagjai: Németh G., Acsai B., Barabás A., Ábrahám B., Vizi Á., Viola B., Bujdosó Z., Kocsis K., Renner B., Hajma A.
Az 9-12. osztályos lányok mezőnyében az iskola „B” csapata a 4. helyen végzett. A csapat tagjai: Menyhárt A., Gál F., Börcsök B., Vígh V., Majkuth Cs., Balázs B., Miklósovics T., Bálint A., Kuklis D., Varga R., Samu Sz., Viszmeg N. Edző Csillag I.
Az 9-12. osztályos lányok mezőnyében az iskola „A” csapata a 2. helyen végzett.
A csapat tagjai:  Szász H., Szabadi L., Tóth V., Mészáros L., Ficsor R., Kiss Dzs., Zsubi P., Kardos R., Farkas Zs. Edző:  Zákány S.
A 9-12. osztályos fiúk mezőnyében az iskola csapata az 1. helyen végzett, megnyerve ezzel a Szilády Kupát. A csapat tagjai:  Gelencsér Levente, Piegel Dominik, Csillag István, Mike Márk, Vincze Gergő, Teremi Dániel, Varga Dávid, Bika Dominik, Klem Balázs, Kőrösi Dániel, Hugyecz Erik, Fenyvesi Bálint. Edző Zákány Sándor.
Gratulálunk a labdarúgóknak!
 

Általános iskolás fiúk tornája (eredmények)...

Középiskolás lányok tornája (eredmények)...

Középiskolás fiúk tornája (eredmények)...
 
Legfrissebb híreink

2020-06-29 06:30:19

Vakáció

Kellemes vakációt, találkozunk szeptemberben!

Bővebben
További hírek