Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Hétfői hirdetések - 2018. március 12.

Archivált tartalom! Megtekintés: 232

Eredmények

Tóth Kata 11.a osztályos tanuló bejutott a biológia OKTV országos döntőjébe. A megmérettetésre április 7-én kerül sor. A diákot Nagy-Kálóziné Paska Andrea tanárnő készítette fel az eddigi fordulókra.

Az Espereskerületi Hittanversenyen a 7-8. osztályosok korcsoportjában a Vígh Viktória, Börcsök Bianka, Majkuth Csenge alkotta csapat II. helyen,  Markó Vivien, Kovács Nóra és Patai Alexa csapata a III. helyen végzett. A középiskolások versenyét Kiss-Pető Apor és Szabó Ezékiel megnyerte, ezzel bekerültek az egyházmegyei döntőbe.

Csák Jázmin a Kiskunhalasi Városi Diákönkormányzat versíró pályázatán fődíjas lett. 

A Református Iskolák Országos Angol és Német Nyelvű Versenyén a következő eredmények születtek: Német nyelvből hatodik évfolyamon Hómann Huba 1., hetedik évfolyamon Molnár Levente 2. , Markó Vivien 5.,  nyolcadik évfolyamon Hegedűs Gabriella 4., Majkuth Csenge 5. helyezett lett.  Angol nyelvből ötödik évfolyamon Görbe Gabriella 4., Hegyi Alexander 6. helyezett lett.

Gratulálunk!

Programok

Közös, lengyel-magyar projekt házigazdája volt az elmúlt héten a Szilády Áron Gimnázium. Erről a programról bővebben itt olvashattok.

Március 13-án, kedden nagyszünetben a kollégiumi német teremben megbeszélést tartunk a kronachi diákok fogadásával kapcsolatban. Kérjük, hogy a fogadó diákok jöjjenek el a megbeszélésre!

Március 15-én és 16-án tanítási szünet lesz.

Március 22-én, csütörtökön 17 órától fogadóórát tartunk a gimnáziumban.
Legfrissebb híreink

2019-05-17 14:07:41

Országos 3. helyezett a gimnázium csapata

Az 5-8. évfolyamos diákok számára kiírt Madarak és Fák Napja Természetismereti Csapatversenyt idén a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság közösen szervezte meg.

Bővebben
További hírek