Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. március 26.

Archivált tartalom! Megtekintés: 288

Eredmények

Weinhardt Virág a fedett pályás Díjugrató Magyar Bajnokságon első helyezést ért el.

Kiss-Pető Apor bejutott a történelem OKTV országos döntőjébe.

Varga Luca a LOTZ szövegértési és helyesírási verseny országos döntőjében 4. helyezést ért el. A verseny megyei fordulójában Bata Vince a 2., Patai Nóra Alexa 3. lett.

Piszman Zsófia Ilona és Pintér Zsombor Manó a Református Középiskolák Természettudományos Diákkonferenciáján Földrajz II. szekcióban 2. helyezést ért el.

A Béres Ferenc Országos Református Éneklő Versenyen a Halasi Pacsirták csoportja: Eke Mónika és Szomor Viktória ezüst minősítésben részesültek. 

A Magyar Madártani Egyesület Madarak és Fák napja országos verseny területi fordulóján Patai Nóra Alexa és Kopasz Bence 3., Figura Márton, Schnürlein Áron és Gyenizse Balázs 2. helyezést ért el.

Március 19-én ért véget ez évi iskolatörténeti versenyünk, mely során hagyományosan az 5-6., a 7-8., valamint a 9-10. évfolyam osztályai versenyeztek kategóriájukban. Egykori híres tanárok élete, dokumentumismeret, könyvtári tizedes osztályozás, osztályszelfi és riport készítése színesítette a feladatsort. A szilady.net-en olvashatók az elkészült interjúk, az osztályszelfik az iskola facebook oldalán tekinthetők meg.
A győztesek:  az 5-6. évfolyamból a 6.A, a 7-8. évfolyamból a 7.A, a 9-10. évfolyamból a  9.B. Kérem az osztályok egy képviselőjét, vegyék át a vándoroklevelet Keresztúri Attila szervezőtől!

A 2017/2018-es tanév II. félévében a legjobb tanulmányi eredmény elért diákjaink ösztöndíjban részesülnek. Kérjük, hogy a legkiválóbb diákok ma a nagyszünet elején jöjjenek az iskolacímerhez egy fotózásra!

 

Évfolyamelső

Évfolyammásodik

5. évf.

Németh Gergő 5.A

Hegyi Alexander 5.A

Jenován Emma 5.A

Viszmeg Ninetta Judit 5.A

6. évf.

Ficsor Flóra 6.B

Szilágyi Zsombor 6.B

7. évf.

Markó Vivien 7.B

Patai Nóra 7.B

Molnár Levente 7.A

8. évf.

Kószó Kata 8.B

Csák Jázmin 8.B

9. évf.

Piszman Zsófia 9.B

Varga Luca 9.A

10. évf.

Bús Johanna 10.A

Stenczel Nikolett 10.C

11. évf.

Tóbiás Anna 11.A

Deák Martin 11.C

Keresztúri Csenge 11.A

12. évf.

Kiss-Pető Apor 12.C

Klepács Anita 12.B

Palkovics Éva 12.A

Programok

A tavaszi szünet március 28-án kezdődik, a szünetet követő első tanítási nap április 5., csütörtök. Aznap az első órában itt a református templomban tartjuk a húsvéti iskolai ünnepséget.

Április 9-én újra diákelnök választást tartunk. Elnöknek az jelöltetheti magát, aki legalább 1 évig a prefektus tagja volt. A Diák Prefektus elnökjelöltek már ezen a héten elkezdhetik a kampányukat és ismertethetik programjukat, ötleteiket. A kampány április 6-án végződik. További információt a faliújságon és az osztálytermekben elhelyezett plakátokon találtok, vagy Nagy Brigitta tanárnőtől és Jagicza Dávid elnöktől kérhettek.
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek