Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. április 9.

Archivált tartalom! Megtekintés: 391

EREDMÉNYEK

A körzeti Mezei futóversenyen korcsoportjában Hegyi Alexander 3., Németh Gergő 1., Viszmeg Ninetta 3., Gyóni Zsófia 2., Patocskai Emese 1. helyezést ért el. A Szilády lány csapata: Flaisz Edina-Viszmeg Ninetta-Gyóni Zsófia- Patocskai Emese és a fiúcsapat: Erdődi Dániel, Lukács Péter, Ábrahám Bence, Németh Gergő kategóriájában szintén az 1. helyen végzett és a megyei döntőbe jutott.

A IX. Robotprogramozó Országos Csapatverseny regionális fordulójában iskolánk 6. osztályos csapata: Lengyel Zsigmond, Hómann Huba, Lakatos Edmond 4. helyezést érte el.

A Kányádi Sándor szavalóversenyen Szabó Áron Timóteus 1. helyen végzett.
A Református Iskolák Országos Német Nyelvű Versenyén Hómann Huba 1. helyezést, Molnár Levente 2. helyezést ért el.
Gratulálunk!

PROGRAMOK

Április 11-én délelőtt Költészet napi programot tartunk.

A Diákprefektus képviselői április 13-án, pénteken Szentendrére látogatnak.

Április 16-án a reggeli áhítat keretében Holokauszt megemlékezést tartunk.
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek