Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 05. 14.

Archivált tartalom! Megtekintés: 298

Eredmények

Tanács Nóra a Mohácson megrendezett U13 OB asztalitenisz tornán az első helyen végzett.

A Medve szabadtéri matekversenyen Varga Luca, Kosóczki Balázs, Klem Zsolt kategóriájukban 6. helyezettek,  Markó Vivien, Figura Márton, Horváth Márton kategóriájukban 8. helyezettek lettek.

A Nemzeti Színháztörténeti Vetélkedő országos döntőjébe jutott a gimnázium csapata: Bata Viola, Ilovai Noémi, Kovács Viktória, Krizsán Laura.

Május 4-én Soltvadkerten hódította el a IV. korcsoportos lány labdarúgó csapatunk a Kossuth-kupát. A csapat tagjai: Farkas Zsófia, Kiss Dzsenifer, Majkuth Csenge, Bálint Anna, Börcsök Bianka, Gál Fanni, Vígh Viktória, Miklósovics Tifani, Varga Regina, Samu Szimonetta, Balázs Bettina, Krug Adél és a legjobb játékosnak választott Mészáros Lilla.

Április 28-án az Atlétika Diákolimpia Megyei Döntőjén Krisztin Áron az 1500m-es síkfutásban 2., 3000m-en 1. helyen végzett. Jerémiás Donát 800m-en és 400m-en sem talált legyőzőre. A 400 m-en elért időeredménye alapján az országos döntőbe kvalifikálta magát.

Gratulálunk!

Programok

Hétfőn a 2. és 3. órában a 9. évfolyam, kedden a 10. évfolyam, szerdán a 11. évfolyam tekinti meg a Díszteremben az Üvegcipő című előadást.

Május 21-én tanítási szünet lesz, május 22-én 7.55 órától a református templomban tartjuk a pünkösdi ünnepséget.

Május 24-én, 17 órától  fogadóórát tartanak a tanárok.

Május 25-én 16.30 órától a Díszteremben rendezik a Májusra hangolva c. programot, melynek kertében sziládys diákok lépnek fel zenei produkciókkal.  

Május 30-án rendezzük a Szilády Streetball Gála utcai kosárlabda versenyt. Bővebb információk a plakátokon olvashatók!
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek