Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018.05.28.

Archivált tartalom! Megtekintés: 304

Eredmények:

Az országos évzáró Bozsik Labdarúgó Fesztiválon iskolánk leány csapata első helyen végzett. Csapattagok: Balázs Betti, Krug Adél, Kuklis Dorina, Balogh-Szabó Alíz, Varga Regina, Flaisz Edina, Mező Molli, O'Dwyer Julia, Szávuly Virág. A gólkirálynői címet Kuklis Dorina nyerte.

Jerémiás Donát a Győrben megrendezett Atlétika Diákolimpia Országos Döntőjében a 6. korcsoportos, 400m-es síkfutásban 3. helyezést ért el.

Somoskövi Ákos  a Johannita Lovagrend által kiírt versenyen egyháztörténeti kutatómunkájával 1. helyen végzett.

Balogh-Szabó Alíz a Dél-Alföldi-Régió Történelmi Íjász Versenysorozatában aranyérmet szerzett.

Tóth Lili és Tóth Fanni  a móri Fitness versenyen Big Free csapat kategóriában az országos 5. helyen végeztek, Tóth Lili egyéniben országos 2. lett és megnyerte az év végi összetett grand prix versenyt.

Gratulálunk!

 

Programok:

Kiemelt tehetségek találkozóját tartották az elmúlt héten a gimnáziumban, ahol közel 50 diákot díjaztak. A programról bővebben iskolánk honlapján olvashattok.

Szerdán rendezzük a Szilády Streetball utcai kosárlabda tornát. A 3+1 fős csapatok a testnevelő tanároknál jelentkezhetnek!
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek