Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 06. 11.

Archivált tartalom! Megtekintés: 333

 

 

EREDMÉNYEK:

A június 9-én rendezett Nemzetközi Gyorstollas Versenyen Iván Virág, Lantos Zita és Szabó Petra a 3. helyen végzett.
A Bata Viola, Ilovai Noémi, Kovács Viktória, Krizsán Laura alkotta csapat a Nemzeti Színház színháztörténeti vetélkedőjén országos 3. helyezést ért el.
Pedagógus nap alkalmából Nagy-Kálóziné Paska Andrea tanárnő és Dr. Szabó Ferenc tanár úr munkáját Comenius-díjjal ismerték el.
Gratulálunk!

 

PROGRAMOK:

A Magyar Református Szeretetszolgálat idén nyáron is megszervezi országos iskolatáska- és tanszergyűjtő akcióját rászoruló gyermekek számára. Bővebb információk a plakátokon és a gimnázium Facebook oldalán olvashatók.

2018. június 15-e az utolsó tanítási nap, melynek programja a zenei témahéthez fog kötődni.

2018. június 24-én vasárnap 16 órától a református templomban tartjuk a tanévzáró istentiszteletet. Előtte a gimnáziumban 15 órától bizonyítványosztás lesz.
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek