Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 09. 10.

Archivált tartalom! Megtekintés: 168

 

HIRDETÉSEK

Még augusztusban Erdődi Imre, Vuits Gergő, Ledenyák Ádám és Péter Barnabás a kunfehértói strandon a vízből kimentettek egy embert. Bátor cselekedetükhöz gratulálunk!

A tanévnyitó ünnepségen Markó Vivien, Jenován Emma és Lajos Vivien Pro Talento díjban, Brinkus Helga tanárnő Pro Schola díjban részesült.

A szerbiai nemzetközi gyorstollas nagydíjon Iván Virág, kategóriájában a második helyen végzett.

A szüreti futóverseny 8km-es távján Krisztin Áron 2., Jerémiás Donát 1. helyezést ért el a középiskolás kategóriában.

Hétvégén a Halasi Szüret rendezvényein is részt vettek a gimnazisták, az ott készült fotók megtekinthetők iskolán Facebook oldalán.

Ezen a héten már elkezdődnek a tanévkezdő szülői értekezletek, az iskola honlapján olvashatók az időpontok, illetve az osztályfőnökök adnak tájékoztatást az értekezletekről.

Pénteken református művészeti konferenciát tartunk a gimnázium díszteremében.

Várjuk a jelentkezőket a SZEPTEMBER 22-ei túrára. Bővebb információ a plakátokon, jelentkezni 3000 Ft előleg befizetésével Forczekné Lány Tünde tanárnőnél lehet, péntekig.

Ezen a héten a Thúry Könyvtárban lehet leadni a „Jártam valahol” önképzőköri pályázat pályamunkáit! Bővebb információk a plakátokon és az iskola honlapján olvashatók.
Legfrissebb híreink

További hírek