Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 10. 01.

Archivált tartalom! Megtekintés: 167

HIRDETÉSEK


Osztatni Zsombor (6.b ) a Tázlári Birkózó Klub színeiben harmadik helyezett lett 38 kg-ban, a II. diák korcsoportos Országos Diákolimpián.


Szeptember 29-én Iván Virág ( 6.a) a csehországi Brno-ban megrendezett U12-es Gyorstollas Európa Bajnokságon egyéniben és párosban egyaránt az 5. helyen végzett!


A hétvégén III. alkalommal került megrendezésre a kiskunhalasi intézmények közötti városi horgászverseny, ahol iskolánk csapata I. helyen végzett ezzel egy évre elnyerte az erre célra alapított vándorserleget! A csapat tagja: Jáger Benedek (5.a), Maruzsa Imréné és Csillag István. A legtöbb halat, közel 8 kg-ot, Jáger Benedek fogta!


A Máchánszky Gyula Regionális Lovasverseny döntőjében Nagy Liza (11.b) a Határőr Dózsa csapatának tagjaként 5. helyen, egyéniben 6. helyen végzett.

Az elmúlt héten pénteken a gimnáziumban rendeztük a Kutatók éjszakája című programot. Az ott készült fényképek megtekinthetők iskolánk Facebook oldalán.


Az 5-6. évfolyam családos istentiszteletét október 7-én tartjuk. A 9-10. évfolyamoké október 14-én lesz.


A Szilády Túrakör október 27-re szervezi a következő túrát a Balaton-felvidékre. Jelentkezni Szűcs Erzsébet tanárnőnél lehet 3000 Ft befizetésével!


Az állatok világnapja alkalmából fotópályázatot hirdetünk. KÉSZÍTS FOTÓT A KEDVENC ÁLLATODRÓL ÉS 2018. OKTÓBER 4-ÉIG KÜLDD EL A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. EMAIL CÍMRE!


Ha szeretnél akár 20 KÖSZI pontot is szerezni egy hónap alatt, akkor keresd Szabó Tünde tanárnőt és csatlakozz az„Osztály az Osztályért” karácsonyi díszeket készítő projekthez, melynek során a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház gyermekosztályát díszítjük fel az adventi időszakra! Jelentkezési határidő: Október 9 (kedd) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy személyesen a tanáriban!
Legfrissebb híreink

További hírek