Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 10. 08.

Archivált tartalom! Megtekintés: 166

HIRDETÉSEK


A hétvégén 20. alkalommal rendezte meg a Szilády Gimnázium a Református Iskolák Országos Kémiaversenyét. Markó Vivien, Piszman Zsófia, Deák Martin korcsoportjukban az előkelő harmadik helyen végeztek. Gratulálunk!


Az állatok világnapja alkalmából fotópályázatot hirdettünk. Az elkészült fényképekre iskolánk Facebook oldalán tudtok szavazni!


A 9-10. évfolyam családos istentisztelete október 14-én 10 órától lesz a református templomban.


Ha szeretnél akár 20 KÖSZI pontot is szerezni egy hónap alatt, akkor keresd Szabó Tünde tanárnőt és csatlakozz az „Osztály az Osztályért” karácsonyi díszeket készítő projekthez, melynek során a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház gyermekosztályát díszítjük fel az adventi időszakra! Jelentkezési határidő: Október 9 (kedd) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy személyesen a tanáriban.


Ezen a héten pénteken rendezzük a Bolyai matematika versenyt, ezért aznap rövidített tanítási órák lesznek a kiírás szerint.
Legfrissebb híreink

További hírek