Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 11. 05.

Archivált tartalom! Megtekintés: 172

 

 

Hirdetések

Tanács Nóra a Pintér Attila Országos Asztalitenisz ranglista versenyen Orosházán, serdülő kategóriában a II. helyen végzett.

November 3-án, szombaton megrendezett nemzetközi gyorstollas versenyen 18 év alatti páros kategóriában 5. helyen végzett Lantos Zita és Szabó Petra, a férfi nyílt páros kategóriában Igás Andor tanár úr bronzérmet szerzett.

November 4-én, vasárnap délelőtt iskolánk újjáalakulásának 25 éves évfordulója alkalmából a református templomban hálaadó istentiszteletet tartottunk.

November 6-án, kedden a 11. évfolyam Budapestre a Terror Háza  Múzeumba utazik. Erről a programról bővebb információt az évfolyam osztályfőnökei adnak.

November 9-én, pénteken 8 órától emlékezünk az első világháború hőseire.
Szintén pénteken 14.30 órától itt a gimnáziumban kerül lebonyolításra a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny körzeti fordulója 3-8. osztályos diákok számára.

November 10.  szombat, tanítási nap.

A végzős évfolyam a héten már gőzerővel készül a szalagavatóra. November 10-én 17 órakor kezdődik a díszteremben a szalagtűzés, 19 órától a Dékáni Iskola sportcsarnokában a szalagavató műsor. A programok zártkörűek.

November 24-én szombaton rendezzük hagyományos gimnáziumi nyílt napunkat és felvételi tájékoztatónkat.

Karácsonyi gyűjtőakció:
Otthon szedd össze megunt, de használható, jó állapotú játékaidat, amivel még te is szívesen játszanál! Ezeket tedd be egy dobozba és írd a dobozra, hogy milyen nemű és korú társadnak szánnád ezt a csomagot!

A gyűjtési időszak 2018. november 5-től november 29. délig tart, ez alatt az idő alatt hozhatod be az iskolába a dobozokba csomagolt ajándékokat.
A csomagok maximális mérete: 50 x 50 x 50 cm (max. 50 cm széles, max.50 cm hosszú, max.50 cm magas). Kizárólag postai feldolgozásra alkalmas, ragasztószalaggal lezárt-leragasztott, sérülésmentes kartondobozban (az esetleges korábbi vonalkódos címkéket el kell távolítani) tudják elszállítani az ajándékokat! Az akció lezárását követően érkezett csomagokat nem tudjuk elszállítani.

Kérdéseiddel és a behozott dobozokkal kapcsolatban keresd Szűcs Nóra tanárnőt!

 
Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek