Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 02. 04.

Archivált tartalom! Megtekintés: 158

 

 

HIRDETÉSEKA Dürer Matematika Csapatverseny országos döntőjében az iskola csapata: Varga Luca, Klem Balázs, Kosóczki Balázs az 5. helyezést érte el. Gratulálunk!

A Miskolcon megrendezett Budai József Országos Biológia versenyen Piszman Zsófia (10.b) 1. helyezést, Tóth Kata (12.a) 3. helyezést, Csóka Anikó (11.c) 6. helyezést ért el. Gratulálunk!

Kemény mérkőzések után a 4. helyen zárta a Rákóczi Kupa labdarúgó tornát a gimnázium  csapata. A csapat tagjai: Faddi Dávid ,Molnár Patrik, Molnár Péter, Suhajda Merlin, Palásti Levente, Angeli Tamás, Varga Zikó, Csillag István (ifj.), Piegel Dominik, Vincze Gergő, Dusnoki András, Földes Péter.
Köszönjük a labdarúgóink küzdelmét és a szurkolók biztatását!

  VII. Ábrahám Örzse Országos Angol Nyelvi Verseny döntőjébe jutott:

Andriska Noémi Eszter - I. kategória

Kulcsár Petra - II. kategória

Magyar Petra - II. kategória

A kortárs mentor képzésben résztvevő 5-7. osztályos diákok számára február 5-én, a 8-10. osztályos diákok számára február 6-án lesz képzés 8.00 órától a díszteremben.

2019. február 16-án kerül megrendezésre a Szülők és tanárok bálja, jegyek még vásárolhatók a gimnáziumban. A zenét a MaNDiSCo DJ. TeaM szolgáltatja.
 

Az áprilisban Németországba, Kronachba utazó tanulók  február 5–én kedden a 2. óra után jöjjenek a német terembe (kollégium 2. emelet) egy rövid megbeszélésre.

 
Legfrissebb híreink

További hírek