Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 03. 11.

Archivált tartalom! Megtekintés: 110

 

 

HirdetésekKlem Zsolt (11.b) bejutott a biológia OKTV I. kategória országos döntőjébe. 151 diák vett részt a második fordulóban, közülük 44-et hívtak be a döntőbe. A diák felkészítő tanára: Nagy-Kálóziné Paska Andrea.

 

Piszman Zsófia az Irinyi János Kémiaversenyen megyei 3. helyezést ért el. Ezzel az eredménnyel bejutott az országos döntőbe. A Curie Kémia Emlékversenyen területi fordulóban 2. helyezést ért el. Várjuk, hogy megkapja az országos döntőre a behívót. Felkészítő tanára: Gavlikné Kis Anita

 

A gimnázium fiú röplabda csapata  a diákolimpia megyei elődöntőjén a 2. helyen végzett. A csapat tagjai: Deli Kristóf, Krisztin Áron, Retek László, Stantic Olivér, Sallay Tamás, Csernovics Péter, Papdi Martin, Virág Tamás, Balázs Áron, Szigeti Menyhért. Edzőjük: Dr. Gregusné Miskolczi Magdolna

 

Pásztor Márton (10/C) a SZTE által rendezett országos Horváth István Károly Ókortudományi és Latin Nyelvi Verseny harmadik, döntő fordulójában IX. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Dr. Szabó Ferenc

 

A március 8-n ötödik Országos Kodály Zoltánné Sándor Emma Magánénekes Találkozó és Versenyen Baján a szakmai zsűri (Gulyás Dénes Kossuth-és Liszt díjas operaénekes, valamint  a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti karának Artisjus- díjas tanára D. Szécsi Edit). Bata Violának (12.a) nívódíjat adományozott, Fodor Fruzsina pedig (11.a) az I.korcsoportban 2. helyezést ért el 13 versenyző közül. Felkészítő tanáruk Horváth Mária.

 

A XI. Hatvani Zoltán Szavalóverseny március 9-én került megrendezésre a Dékáni Árpád Szakgimnázium és Szakkollégium szervezésében. A versenyben közel 30 szavaló vett részt, a mezőny rendkívül erős volt.

I. helyezést kapta: Kovács Gábor Dániel 11.c Felkészítő tanára: Bajnai Diána

II. helyezést kapta: Szabó Mirjam Noémi 12.d Felkészítő tanára: Palásti Károly

A Zsűri Különdíját kapta: Ledenyák Ádám a 10.b Felkészítő tanára: Bajnai Diána

A Hatvani Zoltán Baráti Kör Különdíját kapta: Szabó Mirjam Noémi

Teleki László 10.c emléklapot kapott, felkészítő tanára: Bajnai Diána

 

Vasárnap Budapesten országos gyorstollas versenyen U12 kategóriában 2. lett Antal Zoltán (6.a). Edzője: Igás Andor

Szakál Maja (8.b) a március 9-10-én Soroksáron megrendezésre került Országos MTMSZ versenyen a 3. helyezést érte el.

Gratulálunk!

 

2019. március 13-án (szerdán), 8 órától a Hirling József Lovasparkban tartjuk a március 15-ei ünnepséget. Erről bővebb információt osztályfőnökeitek adnak.

2019. március 14-e és március 15-e tanítási szünet lesz a diákok számára.

Bővebb információk az iskola honlapján és a facebook oldalán olvasható, képek megtekinthetők.
Legfrissebb híreink

További hírek