Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 04. 29.

Archivált tartalom! Megtekintés: 212

 

 

 

HIRDETÉSEK

 

 

Hegedűs Gabriella 9. évfolyamosként 2. lett az Édes anyanyelvünk nyelvhasználati verseny megyei döntőjén.

A X. Robotprogramozó Országos Csapatverseny országos döntőjében iskolánk csapata a 7-8. osztályosok kategóriájában VIII. helyezést ért el. A csapat tagjai: Lengyel Zsigmond, Szilágyi Zsombor, és Nasz Péter.https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif Felkészítő tanár: Németh István.

Az Orosz Kulturális Központ által rendezett „Kultúrák párbeszéde” országos orosz nyelvi versenyen Bakk Bálint a kategóriák összesített pontszámai alapján az abszolút első helyen végzett.

Kosóczki Balázs a Műszaki Egyetem matematika versenyének országos döntőjében első helyezést ért el. Felkészítő tanárai: Klemné Lipka Dorottya, Csányi János.

A gimnázium labdarúgó csapat megnyerte a  Vári Kupát. A csapat tagjai: Faddi Dávid, Molnár Patrik, Molnár Péter, Palásti Levente, Suhajda Merlin, Földes Péter, Virág Tamás, Vargacz Zikó, Papdi Martin, Angeli Tamás, Dusnoki András és Piegel Dominik. Edző: Zákány Sándor.

Klem Zsolt a Szilády Gimnázium 11.b osztályos tanulója a biológia OKTV országos döntőjében a 30. helyen végzett. Felkészítő tanára Nagy-Kálóziné Paska Andrea tanárnő volt.

A Református Iskolák Országos  Angol és Német  Nyelvű Versenyén az idei évben is szép eredmények születtek:

Angol

5. osztály: Tetlák Marcell 4. hely, Domonyi Csanád 6. hely

6. osztály: Csillik Dominika 3. hely, Kertész Virág 6. hely

7. osztály: Ficsór Flóra 4. hely

8. osztály: Károly Viktor 6. hely, Viola Benedek 16. hely

Német

5. osztály: Teremi Roland 1. hely, Hajma András 5. hely

6. osztály: Osztatni Zsombor 8. hely,  Menyhárt Gellért 12. hely

7. osztály: Lakatos Edmond 2. hely, Hómann Huba 4. hely

8. osztály: Molnár Levente 3. hely, Markó Vivien 4. hely

Gratulálunk!

 

Hétfőn, április 29-én 14 órától itt a gimnáziumban tartjuk a ballagási főpróbát.


Kedden, április 30-án 8 órától egészségnapot rendezünk, a részletes programot az osztályfőnökök ismertetik.

Szerdán, május 1-jén tanítási szünet lesz.


Pénteken május 3-án az első 3 tanítási óra lesz megtartva, utána az iskolát dísztik a diákok, aznap 15 órától kezdődik az iskolai ballagás, 16 órától a református templomban tartjuk a ballagási ünnepséget.

A túrakör május 4-i túrájának színhelye Csesznek és környéke. Jelentkezni lehet Gregusné Miskolci Magdolna és Szűcs Erzsébet tanárnőknél 3500 forint  befizetésével.

Május 6-tól kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák. Az 5-11. évfolyam május 6-9-ei programjairól az osztályfőnökök adnak tájékoztatást. Ebben az időszakban kerül sor a NETFIT mérésre is.

Pénteken a Kuratórium elvárásai alapján a 12. évfolyam diákjaival megtartottuk a Pro Iuventute díj  szavazását, melynek alapján a döntőbe Bíró Emőke és  Nagy-Kalóziné Paska Andrea jutott, ahol 33 szavazat -34 szavazat elleni eredmény született. A 2018/2019-es tanév Pro Juventute díj győztese................ tanárnő!  

A hétvégén a szentendrei dp látogatott iskolánkba két napra,  ahol csapatépítő feladatokat és különböző projekteket oldottak meg a sziládys dp-sekkel közösen. 

A látogatók remekül érezték magukat, és köszönetüket fejezték ki a program lebonyolítóinak: Varga Judit igazgatónőnek,  Harnóczi Hajnalka,  Kardos Mónika és Rontó Luca tanárnőnek,  valamint Igás Andor tanár úrnak. 

 
Legfrissebb híreink

2020-06-29 06:30:19

Vakáció

Kellemes vakációt, találkozunk szeptemberben!

Bővebben
További hírek