Testnevelés

Iskolánkban minden diáknak biztosítjuk a heti 5 testnevelés órát. A kis gimnazistáknak hetente 5, a nagyoknak 4 óra van az órarendben, az 5. délutáni sportkörben vagy külső sportegyesületben teljesíthető.

A mozgás, maga az élet

Heti 2 órában gyógytestnevelő foglalkozik azokkal a tanulókkal, akiket az iskolaorvos speciális mozgásra irányít testi egészségük szinten tartása, javítása érdekében.

Tornaterem, téliesíthető műfüves pálya, tágas sportudvar és kültéri kondipark áll rendelkezésünkre a foglalkozások minél érdekesebb, változatosabb lebonyolításához. Rendszeresen járnak diákjaink testnevelés óra keretében uszodába, ami a járványi szabályozások miatt egyenlőre szünetel.

Testnevelőink iskolai sportköröket vezetnek, a kicsik kézilabda, röplabda és gyorstollas, a nagyok kézilabda, röplabda, fiú és leány labdarúgás, kosárlabda, floorball, gyorstollas közül választhatnak, szabadidejük hasznos, testmozgással való eltöltése céljából.

Az RFC futball klub (Református Futball Klub) keretein belül sok diákunk játszik, edz és versenyez korosztályának megfelelő csoportban rendszeresen.

Iskolánkban túrakör is működik, havi rendszerességgel szervezünk kirándulásokat, az ország szebbnél-szebb tájaira. A nyári szünetben évek óta gyalogos és kerékpáros vándortáborban vehetnek részt érdeklődő diákjaink.

Nagy hagyománya van intézményünkben a Szilády Kupa Labdarúgó Tornának, a Streetball Gálának és mi vagyunk a rendezői a Református Iskolák Országos Sakk, Asztalitenisz és Gyorstollas Bajnokságának is.

További képekFigyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!