Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Tájékoztató diákok számára

Megtekintés: 1682

Közösségi szolgálatok helyszínei.

Közösségi szolgálatok helyszínei.

1)      A fogadó szervezet kiválasztása (évente legfeljebb három):

i)        Választhatsz az iskola által felajánlott szervezetek közül:

ii) Ajánlhatsz új helyszíneket

Az iskola felveszi a kapcsolatot velük, és ha a fogadó szervezet és az iskola is egyetért a részleteket illetően, akkor együttműködési megállapodást kötnek. Ha az együttműködési szerződés létrejött, akkor választhatod az adott szervezetet is!

2) Közösségi szolgálat az iskolában

Az 50 órából legfeljebb 15 órát itt az iskolában is segédkezhetsz olyan feladatokban, ami az iskolai közösség érdekében végzett tevékenység. Segíthetsz például a szalagavatónál, iskolai műsorokban, versenyeken.

3) Kapcsolat felvétel az iskolai mentortanárral

Minden fogadószervezetnek, iskolai projektnek van iskolai felelőse, kapcsolattartója. Őt kell megkeresned, hogy kicsit jobban tájékozódj a lehetőségekről, elvárásokról. A mentortanár ismeri a projektet, vagy a fogadó szervezetben folyó munkát. Segít annak eldöntésben is, hogy Neked való helyet választottál-e.

4) Jelentkezési lap kitöltése

Az osztályfőnöktől kérhetsz nyomtatványt vagy letöltheted az oldalunkról, amelyen jelentkezhetsz a kiválasztott szervezethez. A jelentkezési lapot a szülőnek is alá kell írnia.

5) Közösségi szolgálati napló

Az osztályfőnök egy Közösségi szolgálati naplót is ad, amelyben igazoltatod az elvégzett órákat a fogadószervezettel. A napló használatáról az alábbiak alapján tájékozódhatsz: http://szilady.net/diakelet/koszi-onkentes-ora-lehetoseg/106-a-naplo-hasznalata
Legfrissebb híreink

További hírek