Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Városi Pedagógus Műhely a Sziládyban - Első Lépés Erasmus Projektről

Megtekintés: 78

Városunk és környékének iskoláiból érkeztek érdeklődő tanárok csütörtök délután iskolánkba 2019 március 28-án az előzetesen meghirdetett Városi Pedagógus Műhely programra.

Az érdeklődő iskolák köre kiegészült azon sziládys tanárokkal, akik még nem hallottak az Első Lépés Erasmus projekt feladatbankjáról.

A Fazekas Általános Iskolából, Mélykútról, a Központi Református Általános Iskolából érkeztek pedagógusok betekinteni az Erasmus pályázat rendszerébe, az elérhető feladatokba.

A honlapon elérhető feladatbank 8 utazója által összeállított 8 gyakorlatgyűjtemény, akár holnaptól alkalmazható a saját iskolában, új és praktikus ötleteket kínáltak a hallgatóknak. Ezek nagy részét interaktív módon mutatták be Csányi Ágnes és Szűcs Erzsébet projektben részt vett pedagógusok. Természetesen mindketten saját, firenzei illetve Cambridge beli utazásukról is tartottak élménybeszámolót ízelítő és kedvcsináló gyanánt, biztatva a résztvevőket hasonló pályázatban való részvételre.

Kiskunhalas 2019.03.28
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek