Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Városi Pedagógus Műhely a Sziládyban - Első Lépés Erasmus Projektről

Megtekintés: 46

Városunk és környékének iskoláiból érkeztek érdeklődő tanárok csütörtök délután iskolánkba 2019 március 28-án az előzetesen meghirdetett Városi Pedagógus Műhely programra.

Az érdeklődő iskolák köre kiegészült azon sziládys tanárokkal, akik még nem hallottak az Első Lépés Erasmus projekt feladatbankjáról.

A Fazekas Általános Iskolából, Mélykútról, a Központi Református Általános Iskolából érkeztek pedagógusok betekinteni az Erasmus pályázat rendszerébe, az elérhető feladatokba.

A honlapon elérhető feladatbank 8 utazója által összeállított 8 gyakorlatgyűjtemény, akár holnaptól alkalmazható a saját iskolában, új és praktikus ötleteket kínáltak a hallgatóknak. Ezek nagy részét interaktív módon mutatták be Csányi Ágnes és Szűcs Erzsébet projektben részt vett pedagógusok. Természetesen mindketten saját, firenzei illetve Cambridge beli utazásukról is tartottak élménybeszámolót ízelítő és kedvcsináló gyanánt, biztatva a résztvevőket hasonló pályázatban való részvételre.

Kiskunhalas 2019.03.28
Legfrissebb híreink

2019-12-12 18:20:55

„Osztály az osztályért”

2013 óta hatodik alkalommal került megrendezésre a Szilády Áron Református Gimnáziumban egy rendhagyó formájú karitatív program, mely nem szokványosan készíti fel diákjait a közelgő advent időszakára, már október elejétől fogva.

Bővebben
További hírek