Fenntarthatósági témahét

  • Dátum:
    2023.04.24.- 2023.04.28.
  • Időpont:
    Egész napos esemény

Az eseményről

Április 24-én indul a Fenntarthatósági témahét! Melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a Földünk védelmére. Az idei kiemelt témák a biodiverzitás, a fenntartható értékek, az energia és a hulladék, a tanórákon ezekkel és sok más témával is találkozhattok majd! A program keretében kérünk, Benneteket minél többen gyertek az iskolába kerékpárral! Április 26-án, szerdán reggel 06.45 és 08.00 között versenyt hirdetünk. A kerékpárral érkezők nevét a kapuban felírjuk, és májusban jutalmakat sorsolunk ki a kerékpárral érkezők között.
A vidékiek is csatlakozhatnak a kihíváshoz! Délután ha kerékpároznak készítsenek egy szelfit a kerékpárral és küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mail címre. Így ők is részt vesznek a sorsoláson!
4 jutalom felajánlója az OBI, a Zöld-híd Halasi Környezetvédők Egyesülete, Kiskunhalas Város Önkormányzata és a Szilády Gimnázium
A tanárok és a technikai dolgozók is részt vesznek a versenyben!
Mindenki lehet nyertes!

 

Vissza

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!