Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Csányi Ágnes

informatika
agnes.csanyi@szilady.net

Bemutatkozás

Informatika szakos középiskolai tanár és ifjúságvédelmi felelős vagyok. Dolgozom a Halas Televízióban, mint 153 Lélekmód televíziós magazin szerkesztője, valamint a Halas Rádióban, mint főszerkesztő. Célom minden területen a Jézusi, az örök emberi értékek átadása, a ma korához illő formában és eszközökkel. Vezérgondolatom "Tüzet - Ellen tűzzel". Korunk egyik legveszélyesebb tere a virtuális világháló, mely ugyanakkor az örök értékek átadásának terévé is válhat. Nem ellenezve, hanem segítve és vezetve kell utat mutatni a fiataloknak ebben az új világban, és persze tanulva is tőlük.


Üzenet küldése
tanár reál informatika


Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek