Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Németh István

matematika, informatika
istvan.nemeth@szilady.net

Bemutatkozás

Meg szokták kérdezni, hogy melyik tantárgyamat szeretem jobban. Mivel a matematika tanítása során lehetőség szerint szívesen használok számítógépes eszközöket és az informatika órákon szívesen veszek matematika tárgyú példákat, a két tantárgy a napi gyakorlatban összekapcsolódik. Így a kérdésre azt a választ tudom adni, hogy a kettőt együtt szeretem. 

Fontosnak tartom, hogy a gyerekek kreatívakká váljanak, megtapasztalják a problémamegoldás örömét. Ehhez jó eszköz mindkét tantárgy.

Programozói múlttal rendelkezem, szívesen vezetek programozás szakkört kicsiknek és nagyoknak. Manapság kicsiket a Lego robotok NXT-G nyelvén, nagyokat pedig C#-ban tanítok programozni.

Bátorítom a kicsiket és nagyokat is, hogy használják sokat a számítógépet, ami a XXI. század egyik legfontosabb eszköze. Miközben tudom, hogy nem könnyű jól használni. Még tanároknak és szülőknek is folyamatosan tanulniuk kell az új módszereket, lehetőségeket. A veszélyekre pedig fel kell hívniuk a gyerekek figyelmét.


Üzenet küldése
tanár reál informatika matemetika


Legfrissebb híreink

További hírek