Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Németh István

matematika, informatika
istvan.nemeth@szilady.net

Bemutatkozás

Bár matematika–számítástechnika tanári szakon végeztem az ELTE-n 1994-ben, dolgoztam vállalatnál informatikusként. Az ott szerzett tapasztalatokkal az utóbbi években a nagyobb korosztály számára tanítottam a két tantárgyamat. Mindkét tantárgyból volt alkalmam középszintű és emelt szintű érettségire készíteni tanulókat. Javító szaktanárként részt vettem az emelt szintű érettségiztetés folyamatában is. Nem csak informatika és az új elnevezésű digitális kultúra tantárgy keretében tanítok programozást, hanem az 5–8.-os korosztály tehetséges tanulói számára szakkör keretében robotprogramozással is foglalkozom.

Az előző tanévben végzett osztályom a négy év alatt összetartó csapattá kovácsolódott. Azt gondolom, hogy ebben szerepük volt a Határtalanul pályázatból megvalósult Erdélyi osztálykiránduláson gyűjtött élményeknek. Bízom benne, hogy majd a következő osztályommal is felejthetetlen közösségi élményekre teszünk szert a céltudatos, egymást segítő tanulás mellett.


Üzenet küldése
tanár reál informatika matemetika


Legfrissebb híreink

2021-01-21 18:16:12

Segítünk a jelentkezésben

A Szilády Áron Gimnázium és Kollégiumba történő felvételivel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolunk e-mail üzenetben, online találkozó, vagy személyes beszélgetés formájában is.

Bővebben
További hírek