Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Európabajnokságon ötödik helyen végzett Felhő Viki

Archivált tartalom! Megtekintés: 285

Térdsérülést szenvedett Felhő Viktória, a Kiskunhalasi Birkózó Klub versenyzője Szombathelyen , az U23-as Európa-bajnokságon.

Az orosz Ljubov Ovcsarova ellen lépett szőnyegre és már az első pillanatokban látni lehetett, hogy baj történt, így a zsanai lánynak nem is volt esélye. Mint megtudtuk: mivel Viki a negyeddöntőben kapcsolódott be a küzdelmekbe, ellenfele pedig bejutott a fináléba, így ő a bronzéremért birkózhatott vona, de ebben a sérülése akadályozza meg, így az ötödik helyen zárta a tornát. /Forrás és fénykép: HALASMÉDIA/

Viki gratulálunk és mielőbbi felépülést!

Teljes cikk....
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek