Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Karácsony a Sziládyban

Archivált tartalom! Megtekintés: 355

Áldott, szép karácsonyt és szeretetben gazdag, békés, boldog újesztendőt kívánunk!

2018. december 21-én reggel tartotta a gimnázium a református templomban hagyományos karácsonyi ünnepségét. Ünnepi műsorral emlékeztek a Megváltó születésére, ennek kertében betlehemes játékot is előadtak a  gimnazisták. Az ünnepségen Szabóné Kovács Teodóra iskolalelkész igehirdetésében beszélt a karácsony üzenetéről.  A programot követően a diákok a gimnáziumban karácsonyi készülődés keretében játszottak, énekeltek,  mézeskalácsot sütöttek, volt forró csoki és kürtős kalács árusítás is. A vállalkozó szellemű diákok sportolhattak a koripályán és a buborékban.

Áldott, szép karácsonyt és szeretetben gazdag, békés, boldog újesztendőt kívánunk!

Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek