Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Karácsony a Sziládyban

Archivált tartalom! Megtekintés: 397

Áldott, szép karácsonyt és szeretetben gazdag, békés, boldog újesztendőt kívánunk!

2018. december 21-én reggel tartotta a gimnázium a református templomban hagyományos karácsonyi ünnepségét. Ünnepi műsorral emlékeztek a Megváltó születésére, ennek kertében betlehemes játékot is előadtak a  gimnazisták. Az ünnepségen Szabóné Kovács Teodóra iskolalelkész igehirdetésében beszélt a karácsony üzenetéről.  A programot követően a diákok a gimnáziumban karácsonyi készülődés keretében játszottak, énekeltek,  mézeskalácsot sütöttek, volt forró csoki és kürtős kalács árusítás is. A vállalkozó szellemű diákok sportolhattak a koripályán és a buborékban.

Áldott, szép karácsonyt és szeretetben gazdag, békés, boldog újesztendőt kívánunk!

Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek