Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Andáné Vastag Andrea

ének-zene tanár
andrea.andane@szilady.net

Bemutatkozás

"Az élet egyikünk számára sem könnyű, de nincs semmi baj, ha az embernek van kitartása, s főleg önbizalma. Hinnünk kell, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és azt a valamit bármi áron is el kell érnünk." Marie Curie

A zene örömforrás. Élvezet játszani és hallgatni. Lehet rá táncolni, extázisba jönni, de kikapcsolódni, relaxálni is.
Ugyanakkor szakma, művészet, ipar- és üzletág. Ősidők óta együtt fejlődik, változik az emberiséggel, és kisebb-nagyobb mértékben jelen van minden egyes ember életében. A zene arra is hatással van, aki nem foglalkozik megértésével, tanulásával, azaz nem ért hozzá.
Ám, aki megismerkedik a zene törvényszerűségeivel, (szabályaival), esetleg hangszeren játszik, vagy énekel is, az nem csak érteni, hanem élvezni is jobban, mélyebben fogja. Ez az igény a legtöbb zeneszeretőben megvan.


Üzenet küldése
tanár zene


Legfrissebb híreink

2018. január 19. 21:27

Tudós Rektor csapatverseny - 2018

2018. január 19-én délután rendezték a természettudományi verseny 3. fordulóját a Földi János Természettudományi Laboratóriumban a 8. évfolyam számára.

Bővebben
További hírek