Nagygyőry Tamás

matematika, fizika

tamas.nagygyory@szilady.net

„A gyerekeknek két dolgot kell adni: gyökereket és szárnyakat.”  Goethe

Már születésem pillanatában, az ereimben csordogált a pedagógus vér, hiszen pedagógus szülők gyermekeként láttam meg a napvilágot. Édesanyám alsós tanítóként, édesapám pedig középiskolai fizika-matematika szakos tanárként dolgozott. A fenti idézethez méltóan a szüleimtől mind a gyökereket és a szárnyakat is megkaptam, amit igyekszem a saját gyermekemnek illetve az engem nap, mint nap körülvevő diákjaimnak átadni. Pedagógiai tanulmányaimat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Tanárképző Főiskolai Karán, fizika – matematika szakos tanárként végeztem. Azóta szakmai tudásom számos továbbképzésen, tanfolyamon bővítettem és 18 éve aktívan dolgozom a pedagógus szakmában. Ebből 16 évig osztályfőnökként is tevékenykedtem általános iskolai osztályokban. Ebben a tanévben pótosztályfőnökként segítem egy 6. évfolyamos osztály munkáját.

Tanítványaimmal igyekszem megszerettetni a fizika és a matematika tantárgy szépségeit. Több tanulmányi versenyen való részvétel alkalmával szép eredményeket és sikereket értünk el, ami nagy motivációt adott az általam tanított diákoknak. Pedagógiai munkásságom elismeréseként 2018-ban a Tudományos és Ismeretterjesztő Társulattól megkaptam a Tehetséggondozási Nívódíjas Pedagógus címet, továbbá a tanítványaim, a szüleik és a kollégáim jóvoltából 2018-ban Az Év Pedagógusa díjjal is jutalmaztak.

A további tanévekben is igyekszem tisztességesen helytállni, szakmai munkámat a lehetőségekhez mérten fejleszteni és legjobb pedagógiai tudásommal, diákjaimat oktatni, tanítani.

tanár fizika matematika

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!