Rozonics Péterné

matematika, digitális kultúra

peterne.rozonics@szilady.net

“Adjátok keze ügyébe a kérdéseket és hagyjátok, hadd oldja meg ő maga. Ne azért tegyen szert a tudásra, mert ti megmondtátok neki, hanem azért, mert magától megértette: ne tanulja a tudományt, hanem fedezze fel.”
Rousseau

Rozonics Péterné (Roza néni) matematika-informatika szakos tanár vagyok. Tanítottam az ÁMK-ban, a Felsővárosi Általános Iskolában, jelenleg a Szilády Áron Református Gimnáziumban dolgozom. A kollégáim, tanítványaim, barátaim, munkaadóim nyitott, jó kommunikációs - és szervezőkészségű munkaerőként ismertek meg. Munkámban segít az egészséges szakmai hiúságtól vezérelt állandó új iránti nyitottság és hangsúlyos a tanulók legújabb módszerekkel történő oktatása. Hogy mit csinálok szabadidőmben? Nagyon szeretek kirándulni. Az elmúlt években számtalan kerékpáros vándortábort szerveztem és jelenleg is szervezek a tanulóink számára.
 

tanár reál informatika matemetika

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!