Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Rozonics Péterné

matematika, informatika
peterne.rozonics@szilady.net

Bemutatkozás

“Adjátok keze ügyébe a kérdéseket és hagyjátok, hadd oldja meg ő maga. Ne azért tegyen szert a tudásra, mert ti megmondtátok neki, hanem azért, mert magától megértette: ne tanulja a tudományt, hanem fedezze fel.”
Rousseau

Rozonics Péterné (Roza néni) matematika-informatika szakos tanár vagyok. Tanítottam az ÁMK-ban, a Felsővárosi Általános Iskolában, jelenleg a Szilády Áron Református Gimnáziumban dolgozom. A kollégáim, tanítványaim, barátaim, munkaadóim nyitott, jó kommunikációs - és szervezőkészségű munkaerőként ismertek meg. Munkámban segít az egészséges szakmai hiúságtól vezérelt állandó új iránti nyitottság és hangsúlyos a tanulók legújabb módszerekkel történő oktatása. Hogy mit csinálok szabadidőmben? Nagyon szeretek kirándulni. Az elmúlt években számtalan kerékpáros vándortábort szerveztem és jelenleg is szervezek a tanulóink számára.
 


Üzenet küldése
tanár reál informatika matemetika


Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek