2020. 02. 24.

 

Hirdetések

 

Markó Vivien (9.b) 2. helyezést ért el az ELTE Matematika a természetben című fotópályázatán.

Hegedűs Gabriella (10.a), tanára Palásti Károly és Kubas Panna Eleonóra (9.c), tanára Lázár Erika a Lotz János szövegértési és helyesírási verseny országos döntőjébe jutott.

Kószó Kata (10.b) a Karcagon megrendezett Asztalitenisz Diákolimpia országos döntőjében 2. helyezést ért el.

Az év utánpótlás csapata díját a Kiskunhalason az UKSC serdülő kézilabda csapata, többek között  Szabadi Noel és Juhász Döme kapta. Hári Gergő lett az előző év gólkirálya a csapatban.

Szélig Attila (12.c) német nyelv tantárgyból az OKTV döntőjébe jutott. Tanára Éderné Berger Terézia.

A Dürer Matematika Verseny döntőjében a 11-12. évfolyamosok között, a Tri-szekció nevet viselő csapat: Varga Luca, Klem Zsolt, Kosóczki Balázs, az 1. helyet szerezte meg. A 9-10. évfolyamosok között a Karalábé fantáznianevet viselő trió: Markó Vivien, Figura Márton, Horváth Marcell, az igen előkelő 4. helyet szerezte meg. A diákokat Biró Emőke, Csányi János, Klemné Lipka Dorottya készítette fel.

2020. február 20-án rendezte a református gimnázium idegennyelvi versenyét. Kategóriájában 2.helyezést ért el Horti Viktor és Rábel Rebeka. Tanáruk Szűcs Erzsébet. 

Gratulálunk!

Kedden 8 órától a Kommunista diktatúrák áldozataira emlékezünk az iskolarádióban.

A Szilády túrakör következő túráját március 21-re, a Velencei-hegységbe szervezzük. További információk a plakátokon olvashatók.Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!