2020. 09. 28.

Hirdetések

 

 

A Meglepetés Labdarúgó Kupán remekeltek a Sziládysok. Vegyes csapatban az 1. helyezést, fiú csapatban a 2. helyezést, lány csapatban a 3. helyezést érték el gimnazistáink. Csapattagok: Fenyvesi Bálint, Mike Márk, Kőrösi Dániel, Szuromi Vajk, Vuits Gergő, Eszter Ádám, Vojnics Levente, Szabó Levente, Gelencsér Levente, Kiss Dzsenifer, Farkas Zsófia, Mészáros Lilla, Tóth Vivien, Zsubi Petra, Kardos Réka. Edző: Zákány Sándor.

 

Szeptember 22-én tartottuk a gimnázium sportudvarán a gólyaavatást és a maszk-manöken versenyt, erről az iskola honlapján
(https://szilady.net/) olvashattok.

Szeptember 27-én vasárnap délelőtt 62 fiatal – közöttük jó pár sziládys diák - konfirmált a református templomban.  Az ott készült fényképek megtekinthetők a https://www.facebook.com/aldasbek/oldalon.

2020. október 1-től az iskolába történő belépés előtt kötelező testhőmérséklet mérést kell végezni! Reggel 7:30-ig csak a Jósika utcai kiskapun lehet bejönni, a többi bejáratot 7:30-kor nyitjuk ki. Testhőmérséklet mérés a két bejáratnál (főbejárat és régi főbejárat), valamint az épület díszudvarán történik.

Október 5-től 9-ig az előző tanév Fenntarthatósági témahetét tartjuk!

Készülj a nagy kihívásra! 

Ha nincs a mobilodon  lépésszámláló, töltsd le! Mozogj, sétálj minél többet! A témahét ideje alatti lépés számot összeadva, ajándékot nyerhetsz!

Az osztályok között egész éves kupak és elemgyűjtő versenyt indítunk, október 5-től!  Kupakokat az előző évekhez hasonlóan a portán kell leadni, az osztály megadásával. Az elemeket Szűcs Nóra és Kardos Mónika tanárnőnek adhatjátok le, szintén az osztály megadásával!

Díjazás tavasszal az idei Fenntarthatósági témahéten lesz!


 Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!