2020. 10. 05.

Hirdetések

 

A Kaán Károly Országos Természet- és Környezetismereti Verseny megyei fordulójában szép sikert értek el sziládysok.

Hetedik évf.

4. hely: Rónai Jázmin 7.b

2. hely: Elek Boglárka 7.b


Hatodik  évf.

3. hely: Ádám Marcell 6.b

2. hely: Kuklis Tamás 6. b

Felkészítő: Elekné Szélpál Ildikó

 

A Kötény Kupa Labdarúgó Tornán a gimnázium lány csapatai a 3., valamint a 6.helyen végeztek.
Az  All Star csapatba választották Viszmeg Ninettát és Zsubi Petrát.
Csapattagok: Menyhárt Anna (11.a), Vígh Viktória (11.a), Börcsök Bianka (11.a), Majkuth Csenge (11.a), Samu Szimonetta (11.a), Lóránt Adrien (11.a), Flaisz Boglárka (11.a), Gál Fanni (11.a), Zsubi Petra (12.b), Mészáros Lilla (12.b), Balázs Bettina (10.a), Miklósovics Tifani (10.a), Bálint Anna (10.a), Kuklis Georgina (9.c), Horváth Anna (8.a), Viszmeg Ninetta (8.a), Molnár Vivien(9.d), Makai Izabella (9.d), Dági Petra (8.b). Edző: Csillag István. Gratulálunk! 

 

Fenntarthatósági témahét!
Mától indul a nagy kihívás! Töltsd le a lépésszámlálót a mobilodra, sétálj minél többet, következő osztályfőnöki órán összesítjük, melyik osztály mennyit gyalogolt!
Fotózz és nyerj! Készítettél, átalakítottál valamit az elmúlt időben? Ha még nem, az sem baj, november 2-ig van időd! Régi befőttes üveg, konzerves doboz, kinőtt kedvenc, vagy éppen divatjamúlt ruha, vagy egy régi bútordarab, bármi lehetséges! Készíts közös fotót az általad készített tárggyal és küld el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címre, október 2-ig! A díjazottak vásárlási utalványt nyernek!

 

"Októberben Aqua Challenge! Az emberi test nagy része víz. Ha nem ittál eleget, akkor jelez a szervezeted: fejfájás, nehezebb koncentráció, fáradtság, szédülés, sötétebb vizelet, szájszárazság. Igyál vizet! Hiszen a víz a legjobb szomjoltó! Nem hízlal és nem károsítja a fogakat.  Egész hónapban oltsd a szomjadat vízzel! Csatlakozz a plakátokon található Facebook-eseményhez! Értékes nyeremények várnak rád."

Október 6-án 40 perces séta keretében emlékezünk az aradi vértanúkra. A részletes program megtalálható iskolánk honlapján és az alábbi linken: https://szilady.net/phocadownload/okt6_2020.pdf

 

Október 10-én lesz a „Kunfehértúra”. Jelentkezés Bíró Emőke tanárnőnél 500 Ft befizetésével. A túra hossza 13 km és gyűjtött lépésszámok is beleszámíthatók a Fenntarthatósági témahét lépésszámláló versenyébe.


 Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!