2020. 11. 23.

Hétfői hirdetés

 

A Bernhardt Anna, Fenyvesi Fanni, Solti Tímea összeállítású 7. évfolyamos csapat bekerült a Bolyai Matematika Csapatversenyen a megyei első 6 helyezett közé. Felkészítő, szakkörvezető tanáruk Csányi János.

A 10.b osztályos Markó Vivien, Patai Alexa, Bata Vince, Horváth Marcell alkotta csapat Bács-Kiskun megye legjobbjaként a verseny HUNNIA körzetében a 8. helyen végzett a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen. Felkészítő tanáruk Gazdag Éva.

Gratulálunk!

Idén még nagyobb szükség van a segítségetekre, hiszen sokkal több rászoruló gyermek számít Rátok!

1. Otthon szedd össze megunt játékaid, de olyat, ami még használható, jó állapotban van, és amivel még Te is szívesen játszanál! Ezeket tedd be egy dobozba és írd a dobozra, hogy milyen nemű és korú társadnak szánnád ezt a csomagot! Kérünk, hogy NE tegyél a dobozra masnit vagy szalagot!

2. 2020. november 2. és 2020. december 11. között vidd be az iskolába a dobozt és add oda a Kapcsolattartó tanárodnak! A doboznak szállításra alkalmasnak kell lenni, csak az előírt szabályoknak megfelelő csomagokat fogják elszállítani az iskolából. Csomagok maximális mérete: 50 X 50 X 50 cm méretűek lehetnek a küldemények (max. 50 cm széles, max. 50 cm hosszú, max. 50 cm magas) Kizárólag postai feldolgozásra alkalmas, ragasztószalaggal lezárt-leragasztott, sérülésmentes kartondobozban (az esetleges  korábbi vonalkódos címkéket el kell távolítani) tudjuk elszállítani az ajándékokat! Az akció lezárását követően érkezett csomagokat nem tudjuk elhozni.

3. Ha a csomagot bevitted az iskoládba, további teendőd nincs. A csomagok célba juttatását a tanárod segítségével mi intézzük. A te dolgod már csak a jóleső mosoly, hogy segítettél! :)

November 28-án pályaorientációs napot tartunk, erről bővebb információt az osztályfőnökök adnak.

November 28-án virtuális nyílt nap lesz a gimnázium internetes csatornáin.

A gimnázium weboldala: https://szilady.net
A gimnázium Facebook oldala: https://www.facebook.com/szilady
A gimnázium YouTube oldala: https://www.youtube.com/c/SziladyNet/live
A Diákprefektus Instagram oldala: https://www.instagram.com/sziladydiakprefektusok/
Felvételi tájékoztató kiadvány: https://szilady.net/kepzesek/felveteli-tajekoztato

A  novemberi fogadóóra rendje a vírushelyzetre való tekintettel megváltozott. A szülők  kérdéseikkel november 23-27. között e-mailben vegyék fel a kapcsolatot az érintett pedagógusokkal az alábbi linken:

 https://szilady.net/gimnaziumrol/tantestuletFigyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!