Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Református Iskolák Országos Sakk- és Asztalitenisz Bajnoksága

Archivált tartalom! Megtekintés: 1086

2016. december 2-án és 3-án rendezték meg 17. alkalommal az országos sakk- és asztalitenisz versenyt. Márta Dominik sakkban Tanács Nóra asztaliteniszben aranyérmet, Kószó Kata és Péter-Szabó Marcell asztaliteniszben kategóriájában bronzérmet nyert.

A kétnapos sportprogramon a református iskolák legjobb sakkozói és asztaliteniszezői mérték össze tudásukat. A megnyitó programon a vendégeket, versenyzőket köszöntötte Varga Judit igazgató. Péter Attila  főszervező ismertette a verseny menetrendjét. A résztvevők egy perces néma tiszteletadással emlékeztek Mongyi Aladárra, aki hosszú éveken keresztül segítette az asztalitenisz zökkenőmentes lebonyolítását és a napokban elhunyt Hegedűs Béla esperesre.  A sakkozók a díszteremben, az asztaliteniszezők a "Buborékban" mérték össze tudásukat. Szombaton délre megszülettek az eredmények is. A díjátadón Brinkus Helga igazgatóhelyettestől vehették át a díjzottak érmeiket. Köszönjük a  református iskolák diákjainak és tanárainak, valamint a program lebonyolítóinak  munkáját!

Eredmények hamarosan... 
 

Fényképek....
Legfrissebb híreink

További hírek