Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Medve szabadtéri matekverseny 2017

Archivált tartalom! Megtekintés: 586

Markó Vivien és Figura Márton párosa 90 csapat közül az előkelő  4. helyen végzett a szabadtéri matekversenyen. 

Az év legélvezetesebb szabadtéri Medve matematikaverseny szegedi régiós fordulójában ismét busznyi lelkes sziládyssal vettünk részt, hála lelkesítőiknek Bíró Emőke, Klemné Lipka Drottya és Rozonics Péterné tanárnőknek. A verőfényes tavaszi napfényben zajló közel öt órás akadályverseny jellegű program során izgalmas feladatokat oldottak meg 2-3 fős csapatokban a diákok, idén rekordlétszámú több mint ezer fő résztvevővel. A kirándulásnak is kiváló programban Markó Vivien 6.B és Figura Márton 6.B alkotta csapat 4. helyen végzett, ami rendkívül szép eredmény, hisz közel 90 csapatot előztek meg! A felnőttek kategóriájában volt sziládys diákunk, volt és jelenlegi szülők csapata: Csányi Ágnes, Figura Tamás és Csányi László 2. helyen végeztek, így bejutottak az országos döntőbe Debrecenbe! A versenyen készült helyszíni riport a Matematika összeköt Alapítvány szakmai vezetőjével, Varga László főszervezővel hamarosan a Halas Rádióban hallgatható!

Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek