Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Zeneiskolában jártak a sziládysok

Archivált tartalom! Megtekintés: 463

Április 21-én, pénteken 10 órakor Bartók Béláról és Kodály Zoltánról szóló programot hirdetett meg a Művészeti Alapiskola Kiskunhalason.

Ezen az alkalmon a Szilády Gimnáziumból két osztály vett részt a közönség soraiban és két sziládys diák is fellépett a színpadra: Kodály, valamint Bartók művet mutattak be a vendég diákoknak hegedűn (Fodor Csanád - 7.a) és klarinéton (Juhász Mihály - 11.b). A jól sikerült program reméljük folytatódik és a tanulók a tanítási órán kívül is találkoznak élő zene hallgatása közben a zenekultúra nagyjainak alkotásaival.


 
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek
Olvastad már?
A Szilády megújult oktatási rendjéről

Iskolánk fő feladata a továbbtanulásra való felkészítés. Ennek sikerét mutatja iskolánk tanulóinak 4,54-os tanulmányi átlaga (részletesen lásd itt), valamint az, hogy felvételre jelentkező diákjaink 87,2 %-át vették fel az általuk megjelölt helyre...


Kövess minket a Facebookon is!