Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Osztályok közötti könyvtári verseny

Archivált tartalom! Megtekintés: 450

Az osztályok már megkapták az ez évi könyvtári verseny feladatait. A kitöltésre és megoldásokra április 11. - május 19. között van lehetősége a csapatoknak. Eben az évben is az 5-6., a 7-8., valamint a 9-10. évfolyam versenyez egymás ellen.

A nyertes osztályok eldönthetik, hogy a felkínált díjak közül melyiket választják. Négy lehetőség közül lehet választani:

     - fagyizás

     - pizzázás

     - buli a Nyereg Klubban

     - bowlingozás.

Élvezetes, jó játékot és feladatmegoldást kíván a szervező!

Irodalom: szilady.net ; facebook.com/szilady

A Szilády Áron Református Gimnázium története : A Kiskunhalasi Református Egyház oktatási intézményei 1664-2004 : A kiskunhalasi református oktatás 340. évfordulója és a kiskunhalasi református gimnázium újraindításának 10. évfordulója alkalmából / Gszelmann Ádám. Kiskunhalas, 2004
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek