Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Balatoni bringatúra

Archivált tartalom! Megtekintés: 478

Július 3-7.között a Sziládyból 4 tanár, közöttük jómagam is, 15 diákkal egy bringatúrát tett a Balaton körül.

A biciklizés Balatonakarattyáról indult és öt nap múlva ugyanott ért véget. Túravezetőink ott csatlakoztak hozzánk, valamint a kerékpárokat is ott vehettük át. Az északi parton Balatonakalin szálltunk meg. Ezt követően Keszthelyen két napot töltött a csapat. A pihenőnapon városnézés, strandolás volt a program. A déli parton Balatonszárszón aludtunk egy éjszakát. Csodálatos tájon: magas hegyek lankáin, mesébe illő erdőkön, sokszor a Balaton mellett haladva, kígyózó utakon tekertünk minden nap reggeltől késő délutánig. Természetesen többször megálltunk út közben, hogy megmártózzunk a Balaton vizében, és elköltsünk egy finom ebédet. Jó érzés volt látni napra nap, hogyan erősödnek az izmaink, hogyan emelkedik a hangulat, és hogyan  válunk fegyelmezett közösséggé, összetartó csapattá.

Úgy gondolom, minden résztvevő számára nagy öröm és büszkeség, hogy teljesítette ezt a kihívásokkal teli kirándulást.
 
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek