Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A Szilády korcsolyapálya

Archivált tartalom! Megtekintés: 2067

A Szilády Áron Gimnázium korcsolyapályája  a nagyközönség előtt is nyitva áll. A nyitvatartásról további információk a titkarsag@szilady.net címen, vagy az iskola telefonszámán (+36) 77/421-215, a titkárság melléken kapható.

Belépő: 500,- Ft/fő/alkalom
Korcsolya kölcsönzés: 500,- Ft/fő/alkalom, kaució 1000 Ft.

Bérlet vásárlása: 4.000,- Ft/10 alkalom áron.
Külön belépő és külön kölcsönzési bérlet lesz.

Korcsolya élezést vállaljuk 300,- Ft/pár áron,  de amelyiknél élkialakítás szükséges, mert rozsdás, vagy új, vagy nagyon elkopott az éle,   annak az ára  800,- Ft/pár és másnapra vállaljuk.

 
A nyitvatartásról további információk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címen, vagy az iskola telefonszámán (+36) 77/421-215, a titkárság melléken kapható.

Bejárat a Thúry utca felől.

Csapadékos időjárás esetén a korcsolyapálya zárva tart!

Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek