Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Tájékoztatás étkeztetésről a rendkívüli helyzetben

Megtekintés: 627

Diákjaink étkezését érintő fontos információk a cikkben!

A Kiskunhalasi Református Egyházközség a fenntartásában álló oktatási intézményekben  és korábbi vendégei számára az étkeztetést 2020.május 04.től a Központi Általános Iskola Konviktusából tudja biztosítani. A gyermekek számára kiszállítással, 578,- Ft/ adag bruttó áron, a vendég étkezőink számára elvitellel, 950 Ft/ adag bruttó áron. Fizetni átutalással, vagy bankkártyával lehetséges, az online kiküldött számla alapján. Kivételes esetben a készpénzfizetés is megoldható, ezt a megrendeléskor egyeztetni kell az ügyintézővel.

Az az intézménnyel jogviszonyban álló gyermek, aki az étkezést korábban a KIGSZ-től  igényelte, május 04-től automatikusan átkerül a központi konviktusához!  A KIGSZ az étkezést április 30-ig biztosítja. Amennyiben május 04-től a Központi Konviktusától nem igényli a gyermek az étkezést, kérem, hogy április 29-én 12 óráig jelezze az ügyintézőnek!

Aki eddig nem igényelt étkezést és ezután sem szeretne, annak NINCS teendője!

Új megrendelést május 04-től történő kiszállítással, április 29-én, csütörtökön 12 óráig lehet leadni, munkanapokon 8-16 óráig az ügyintézőnél, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Antal Szilvia:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  06/20/382-0403

A megadott elérhetőségen kérjük megadni az igénylő nevét, azt címet, ahova a kiszállítást kéri, illetve azt a telefonszámot, amelyen a kapcsolatot tudjuk tartani. Amennyiben kedvezményre jogosult és arról még nem értesítette az intézményét, kérem, ezt is jelezze az ügyintézőnek.

Tekintettel a rendkívüli helyzetre, a gyermek étkezést megrendelni illetve lemondani csak egész hétre lehet. A felnőtt étkezés előző nap 10 óráig mondható le az ügyintézőnél. A május 04-ét követő megrendelés esetén, a megrendeléstől számított két nap múlva kerül kiszállításra az első adag étel. A  konviktus csak egyféle menüt főz. A menü változtatás jogát fenntartjuk!

Az ételt kizárólag a megrendelő saját ételhordójába tálaljuk ki.  Az ételek biztonságos adagolása érdekében kérjük csere ételhordó biztosítását is. A könnyebb beazonosíthatóság érdekében, kérjük, hogy mindkét ételhordón a megrendelő nevét feltüntetni szíveskedjenek.

A május 04-i kiszállítást megelőzően azoknak az ételhordóiért, akik a kiszállításra jogosultak, 30-án délután 14.00 és 16.00 között megy el az autó a megrendeléskor megadott kiszállítási címre. Amennyiben a névvel ellátott ételhordót a sofőr ekkor nem tudja elhozni, a 04-i kiszállítást nem fogjuk tudni biztosítani.  

Az ebéd  elviteléhez is szükséges a csere ételes biztosítása. A május 04-i első ebédhez a névvel ellátott ételhordókat a központi konviktusának kiadó ablaka előtti helyiségben kérjük elhelyezni április 30-án.

A konviktus a teli ételhordókat május 04-én elhelyezi a konviktus kiadó ablaka előtti tároló helyiségbe, ahonnan 11.30 – 12.30 között. A névvel ellátott csere edényt mindig kérjük előző nap elhelyezni a tároló helyiségben. Az aznapi kiszolgálás a tálaló ablaknál –tekintettel a rendkívüli helyzetre – nem megoldható.

Megértésüket és segítő együttműködésüket előre is köszönjük!

Kiskunhalas, 2020. április 23.
Legfrissebb híreink

2021-01-21 18:16:12

Segítünk a jelentkezésben

A Szilády Áron Gimnázium és Kollégiumba történő felvételivel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolunk e-mail üzenetben, online találkozó, vagy személyes beszélgetés formájában is.

Bővebben
További hírek