Tájékoztatás étkeztetésről a rendkívüli helyzetben

Diákjaink étkezését érintő fontos információk a cikkben!

A Kiskunhalasi Református Egyházközség a fenntartásában álló oktatási intézményekben  és korábbi vendégei számára az étkeztetést 2020.május 04.től a Központi Általános Iskola Konviktusából tudja biztosítani. A gyermekek számára kiszállítással, 578,- Ft/ adag bruttó áron, a vendég étkezőink számára elvitellel, 950 Ft/ adag bruttó áron. Fizetni átutalással, vagy bankkártyával lehetséges, az online kiküldött számla alapján. Kivételes esetben a készpénzfizetés is megoldható, ezt a megrendeléskor egyeztetni kell az ügyintézővel.

Az az intézménnyel jogviszonyban álló gyermek, aki az étkezést korábban a KIGSZ-től  igényelte, május 04-től automatikusan átkerül a központi konviktusához!  A KIGSZ az étkezést április 30-ig biztosítja. Amennyiben május 04-től a Központi Konviktusától nem igényli a gyermek az étkezést, kérem, hogy április 29-én 12 óráig jelezze az ügyintézőnek!

Aki eddig nem igényelt étkezést és ezután sem szeretne, annak NINCS teendője!

Új megrendelést május 04-től történő kiszállítással, április 29-én, csütörtökön 12 óráig lehet leadni, munkanapokon 8-16 óráig az ügyintézőnél, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Antal Szilvia:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  06/20/382-0403

A megadott elérhetőségen kérjük megadni az igénylő nevét, azt címet, ahova a kiszállítást kéri, illetve azt a telefonszámot, amelyen a kapcsolatot tudjuk tartani. Amennyiben kedvezményre jogosult és arról még nem értesítette az intézményét, kérem, ezt is jelezze az ügyintézőnek.

Tekintettel a rendkívüli helyzetre, a gyermek étkezést megrendelni illetve lemondani csak egész hétre lehet. A felnőtt étkezés előző nap 10 óráig mondható le az ügyintézőnél. A május 04-ét követő megrendelés esetén, a megrendeléstől számított két nap múlva kerül kiszállításra az első adag étel. A  konviktus csak egyféle menüt főz. A menü változtatás jogát fenntartjuk!

Az ételt kizárólag a megrendelő saját ételhordójába tálaljuk ki.  Az ételek biztonságos adagolása érdekében kérjük csere ételhordó biztosítását is. A könnyebb beazonosíthatóság érdekében, kérjük, hogy mindkét ételhordón a megrendelő nevét feltüntetni szíveskedjenek.

A május 04-i kiszállítást megelőzően azoknak az ételhordóiért, akik a kiszállításra jogosultak, 30-án délután 14.00 és 16.00 között megy el az autó a megrendeléskor megadott kiszállítási címre. Amennyiben a névvel ellátott ételhordót a sofőr ekkor nem tudja elhozni, a 04-i kiszállítást nem fogjuk tudni biztosítani.  

Az ebéd  elviteléhez is szükséges a csere ételes biztosítása. A május 04-i első ebédhez a névvel ellátott ételhordókat a központi konviktusának kiadó ablaka előtti helyiségben kérjük elhelyezni április 30-án.

A konviktus a teli ételhordókat május 04-én elhelyezi a konviktus kiadó ablaka előtti tároló helyiségbe, ahonnan 11.30 – 12.30 között. A névvel ellátott csere edényt mindig kérjük előző nap elhelyezni a tároló helyiségben. Az aznapi kiszolgálás a tálaló ablaknál –tekintettel a rendkívüli helyzetre – nem megoldható.

Megértésüket és segítő együttműködésüket előre is köszönjük!

Kiskunhalas, 2020. április 23.Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!