Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Sziládys matek tehetséggondozás, online is

Megtekintés: 154

Az idei tanév nehézségei ellenére a Sziládyban online és valódi térben is töretlenül folyik a tehetséggondozás a lehető legmodernebb élménypedagógiai módszerekkel, melynek szép eredményei nem is maradtak el! 

Sikerek koronázták a felkészítő tanárok munkáját, és a szorgos és tehetséges diákok kitartását. A Bolyai Matematika Csapatverseny megyei/körzeti fordulóján 6. helyezést ért el a Bernhardt Anna, Fenyvesi Fanni, Solti Tímea összeállítású hetedik osztályos csapat. A Matematika OKTV II. kategóriájában Varga Luca Borbála és Kosóczki Balázs 12. osztályos tanulók bejutottak a második fordulóba, amire 2021. január 25-én kerül majd sor. Ezen kívül a Dürer Matematika Csapatverseny helyi fordulóján a Markó Vivien, Horváth Marcell, Klem Balázs alkotta csapat a régióban 3., országos összetettben a 24. helyen, a Varga Luca Borbála, Figura Márton, Kosóczki Balázs alkotta csapat a régióban 2., országos összetettben a 30. helyen végzett a kategóriájában. Ezen utóbbi eredmények azért is különösen kiemelkedőek, mert ezen Sziládys csapatok a tavalyi Dürer verseny országos döntőjén való kiemelkedő szereplés miatt idén magasabb kategóriában indultak, így most többek között olyan gimnáziumok csapataival is versenyeztek, mint a Szegedi Radnóti, a Veszprémi Lovassy, a Budapesti Fazekas, vagy az ELTE Gyakorló Gimnáziuma. A diákok felkészítő tanárai Biró Emőke, Klemné Lipka Dorottya és Csányi János voltak.


Fényképek...

 
Legfrissebb híreink

2021-02-19 18:36:18

Legkiválóbb diákok

A 2020/2021-es tanév II. félévében tanulmányi ösztöndíjat kapnak a 2020/2021-es tanév I. félévi eredményei alapján az alábbi tanulók:

Bővebben
További hírek