Sziládys matek tehetséggondozás, online is

Az idei tanév nehézségei ellenére a Sziládyban online és valódi térben is töretlenül folyik a tehetséggondozás a lehető legmodernebb élménypedagógiai módszerekkel, melynek szép eredményei nem is maradtak el! 

Sikerek koronázták a felkészítő tanárok munkáját, és a szorgos és tehetséges diákok kitartását. A Bolyai Matematika Csapatverseny megyei/körzeti fordulóján 6. helyezést ért el a Bernhardt Anna, Fenyvesi Fanni, Solti Tímea összeállítású hetedik osztályos csapat. A Matematika OKTV II. kategóriájában Varga Luca Borbála és Kosóczki Balázs 12. osztályos tanulók bejutottak a második fordulóba, amire 2021. január 25-én kerül majd sor. Ezen kívül a Dürer Matematika Csapatverseny helyi fordulóján a Markó Vivien, Horváth Marcell, Klem Balázs alkotta csapat a régióban 3., országos összetettben a 24. helyen, a Varga Luca Borbála, Figura Márton, Kosóczki Balázs alkotta csapat a régióban 2., országos összetettben a 30. helyen végzett a kategóriájában. Ezen utóbbi eredmények azért is különösen kiemelkedőek, mert ezen Sziládys csapatok a tavalyi Dürer verseny országos döntőjén való kiemelkedő szereplés miatt idén magasabb kategóriában indultak, így most többek között olyan gimnáziumok csapataival is versenyeztek, mint a Szegedi Radnóti, a Veszprémi Lovassy, a Budapesti Fazekas, vagy az ELTE Gyakorló Gimnáziuma. A diákok felkészítő tanárai Biró Emőke, Klemné Lipka Dorottya és Csányi János voltak.


Fényképek...

Összes kép megtekintése

 Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!