Szülők és tanárok bálja - 2022

2 év kihagyás után 2022. április 23-án a Sóstó csárdában tartotta a gimnázium hagyományos  jótékonysági bálját.

A Szülők Iskolai Közösségének április 23-án, szombaton megrendezett bálja minden szempontból kiemelkedő volt. A teljesség igénye nélkül: rekord összegű szülői felajánlás érkezett, a jegyek néhány nap alatt elfogytak, a tombolasorsolás fődíja, egy okos televízió, ami szintén szülői felajánlás, az eddigi bálak történetének legértékesebb nyereménye volt.   A színvonalas műsor a Köszönet díj átadásával kezdődött, amelyet két évvel ezelőtt alapított a SZIK és azoknak adja, akik a szülőkért és diákokért sokat tesznek.  Idén Varga Judit igazgatónő vehette át ezt a díjat, a gimnáziumban az elmúlt egy évtizedben végzett munkájáért.
A megható pillanatokat Fodor Ágnes és Bata Vince gyönyörű duettje követte, majd a Stúdió 2000 utánpótlás gyermek és junior csoportjának fergeteges latin táncával folytatódott a program.  A szülők és tanárok színes tánca zárta a műsort.  A báli hangulatról  DJ Csongi  gondoskodott. A bál bevételéből az iskola nevelési-oktatási programját támogatják.

Köszönjük a szülők munkáját és támogatóink segítségét!


Fényképek...
Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!