Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 06. 04.

Archivált tartalom! Megtekintés: 280

Eredmények


A Janikovszky Éva Országos Meseíró Pályázaton Horti Orsolya 5. b osztályos tanuló 2. helyezést ért el. 

2018. május 31-én ünnepélyes keretek között adták át a PRO IUVENTUTE pedagógia díjakat a Szilády Áron Gimnázium dísztermében. Iskolánkból Dr. Szabó Ferenc tanár úr 3. alkalommal részesült az elismerésben.

 

Programok


2018. május 30-án rendezte meg a Szilády Áron Gimnázium 18. alkalommal a Szilády Streetball Gála Utcai Kosárlabda Versenyt, melyen sok sziládys diák is részt vett.  Az itt készült fényképek megtekinthetők iskolánk honlapján.

Ezen a héten a 7.b osztály a Határtalanul pályázat keretében Erdélyben kirándul.

Jövő héten a 9. évfolyam számára lesz zenei témahét.

A 9. évfolyamnak szerdán a 6-7. órában KÖSZI-napot tartunk, az áhítat után maradjanak a kilencedikesek a templomban egy rövid tájékoztatásra.
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek