Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 12. 17.

Archivált tartalom! Megtekintés: 180

Hirdetések

 

A Dékáni-Krampusz Kupán a gimnázium csapata a III. helyezést érte el, a torna legjobb kapusa Faddi Dávid lett. A csapat tagjai: Faddi Dávid, Piegel Dominik, Angeli Tamás, Suhajda Merlin, Földes Péter, Bika Dominik, Dusnoki András, Vincze Gergő, Papdi Martin, Somoskövi Szabolcs.
Leány csapatunk Baján a Fair Play Kupa labdarúgó torna őszi fordulóján az első helyen végzett. A csapat tagjai Kulcsár Petra,Tóth Vivien, Mészáros Lilla, Szabadi Liza, Ficsor Rebeka, Kardos Réka, Farkas Zsófia, Kiss Dzsenifer, Horváth Klaudia, Szász Hanga, Zsubi Petra.


December 18-án kedden még lehet hozni cipősdobozokat. Olyan játékok kerüljenek bele, amelyek még jó állapotban vannak és használhatóak. Kérjük, hogy a dobozra minden esetben írjátok rá, hogy fiúnak vagy lánynak való játékokat tartalmaz és hány éves gyerek kapja.


Szeretettel várunk minden pedagógust és diákot kedden, szerdán és csütörtökön reggel 7.30-tól 7.50 óráig a gimnázium kisdísztermébe egy csésze tea és pogácsa mellé ÁDVENTI ELCSENDESEDÉSRE!


A héten nagyszünetekben a tanulói csoportok, osztályok karácsonyi dalokat adnak elő az aulában.


December 21-én DP nap lesz. A nap programja: 1. óra: karácsonyi istentisztelet a református templomban, 2-4. óra: osztályfoglalkozás / sport a gimnáziumban
A pénteki DP napon itt lesz az Újszegedi Kürtöskalácsos, 600 Ft lesz egy kalács.


A szünetet követő első tanítási nap 2019. január 3., csütörtök.


A Szilády Túrakör jan. 5-re szervezi a következő túrát a Budai-hegységbe. Aki szeretne részt venni, kérjük, hogy a téli szünet előtt jelentkezzen Szűcs Erzsébet vagy Gregusné tanárnőnél!


Szeretnénk, ha a túrakörnek saját logója lenne! Tervezgessetek! Január 15-ig várjuk ötleteiteket, munkáitokat e-mailben! A legjobban sikerült logó készítője ingyenesen részt vehet a 2. félév egyik túráján.


2019. január 11-13-án rendezzük a Szilády Kupa labdarúgó tornát, bővebb információk az iskola honlapján olvashatók.
Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek